Genç Açı'dan Yılbaşı Kutlaması

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Ajansı (KOÜHA), yılbaşı organizasyonunda Gazetecilik Bölümü akademik kadrosu ve öğrencileri ile ajansta bir araya geldi

Bu Gönderiyi Paylaş

Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selma Koç Akgül, konuşmasına böyle bir organizasyonu düşündükleri için KOÜHA ekibine teşekkür ederek başladı. Akgül, "Sizlerle beraber olmak çok güzel. Umarım 2021 yılında yaşadığımız kötü olayları yeni yılda unutma fırsatımız olur ve sağlıkla 2022'yi karşılaşırız." ifadelerini kullandı.


"2022 HEDEFLERİNİZİN GERÇEKLEŞTİĞİ YIL OLSUN"

Her zaman umut dolu bir şekilde yaşamamız gerektiğini söyleyen Akgül, "Hayaller gerçekleşsin. Hayaller, hedefler olmazsa bizi ayakta tutacak bir şey kalmıyor. 2022 hedeflerinizin gerçekleştiği bir yıl olsun. Sevdiklerinizin hep yanınızda olmasını diliyorum. Umarım 2022 yılında geleceğiniz çok parlak yolunuz açık olur." dedi.

Organizasyona Gazetecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Aysel Çetinkaya, Doç Dr. Betül Pazarbaşı, Dr. Öğr. Üy. M. Selahattin Okuroğlu,  Araş. Gör. Şefika Yurdakul, Araş. Gör. Turancan Şirvanlı, Araş. Gör. Nazlıcan Türkelli ve bursiyer asistan Özgür Can Yolcu, bursiyer asistan Neziha Kartal katıldı.

Muhabir: Oğuzhan Hafızoğlu

Galeri