KOÜ’de TÜBİTAK Proje Yazım Eğitimi’nin İlk Günü

TÜBİTAK’ın desteklediği ve Prof. Dr. Emel Baştürk’ün yürütücüsü olduğu TÜBİTAK Projesi Yazım Eğitimi’nin ilk gün oturumları çeşitli illerden gelen çok sayıda akademisyenin katılımıyla gerçekleşti.

Bu Gönderiyi Paylaş

KOÜ İletişim Fakültesi’nde Prof. Dr. Emel Baştürk’ün yürütücülüğü ve TÜBİTAK desteğiyle düzenlenen proje yazım eğitiminde, başarılı araştırma projelerine imza atmış akademisyenler deneyimlerini paylaştı.


Etkinlik, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin katıldığı açılış konuşması ile başladı. Üniversite bünyesinde bilimsel proje başvurularının önemine değinen Prof. Dr. Öğüt, “Bilimsel araştırma projeleri, üniversitenin kalitesi ve uluslararası sıralamalardaki yeri açısından oldukça değerli.” dedi. Araştırma üniversitesi olma vizyonumuz bağlamında, İletişim Fakültesi gerçekten başarılı çalışmalar yürütmektedir.” dedi.


Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Emel Baştürk, Giresun Üniversitesi’nden Prof. Dr. Günseli Bayraktutan ve İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Akbulut ve Doç. Dr. Oya Morva’nın eğitimci olarak yer aldıkları etkinliğin, düzenleme kurulunda ise Arş. Gör. Turancan Şirvanlı, Arş. Gör. Barış Çelik ve YÖK 100/2000 Bursiyeri Neziha Kartal görev aldı. Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenlerin katıldığı proje yazma etkinliği, 8 Aralık Cuma günü yapılacak atölye çalışmasının ardından katılımcılara sertifikalarının takdim edilmesi ile son bulacak.