KOÜ'de TÜBİTAK Proje Eğitimi Başlıyor

TÜBİTAK'ın desteklediği ve Prof. Dr. Emel Baştürk yürütücüsü olduğu “TÜBİTAK 1001 Projesi Geliştirme ve Yazma Eğitimi", 7-8 Aralık tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gerçekleştirilecek.

Bu Gönderiyi Paylaş

Prof. Dr. Emel Baştürk’ün yürütücüsü olduğu ve düzenleme kurulunda Arş. Gör. Turancan Şirvanlı, Arş. Gör. Barış Çelik ve YÖK 100/2000 Bursiyeri Neziha Kartal’ın bulunduğu etkinlik kapsamında Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Emel Baştürk, Giresun Üniversitesi’nden Prof. Dr. Günseli Bayraktutan ve İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Akbulut ve Doç. Dr. Oya Morva, katılımcılara Tübitak projesi yazma konusunda eğitimler verecek. Eğitim 7 Aralık Perşembe günü Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin de katılacağı açılış dersi ile başlayacak.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Eskişehir, Ankara ve İstanbul gibi Türkiye’nin birçok bölgesinden akademisyenlerin katılacağı etkinlik, 8 Aralık Cuma günü kapanış konuşmasının yapılmasının ardından katılımcılara sertifikalarının takdim edilmesi ile son bulacak.