TÜBİTAK Proje Yazım Eğitimi’nin İlk Günü KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün Katıldığı Akşam Yemeği İle Kapandı

TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Prof. Dr. Emel Baştürk yürütücülüğünde gerçekleştirilen TÜBİTAK 1001 Araştırma Projesi Geliştirme ve Yazma Eğitimi’nde, ilk gün oturumları KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,ün de katıldığı akşam yemeği ile kapandı.

Bu Gönderiyi Paylaş

 

Çeşitli illerden gelen birçok akademisyenin katıldığı proje yazım eğitiminde, eğitimcilerin araştırma projesi yazımıyla alakalı tecrübelerini paylaştığı ilk gün oturumlarının ardından, katılımcılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğuyla Seka Park Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde yeniden bir araya geldi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki ve İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel Baştürk’ün yer aldığı yemeğe, eğitimciler Prof. Dr. Günseli Bayraktutan, Prof. Dr. Hasan Akbulut, Doç. Dr. Oya Morva ve çok sayıda akademisyen katıldı.

 

Prof. Dr. Cantürk, araştırma projeleri ve proje eğitimlerinin  akademisyenlerin gelişimi açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, tüm katılımcılara başarılı bir eğitim süreci dilediğini belirtti. Proje yürütücüsü Prof. Dr. Baştürk ise, fakülte yönetimi ve Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Organizasyon kapsamında, katılımcı ve eğitmenlere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ilimizi temsilen pişmaniye ve Kocaeli Turizm Rehberi isimli kitap hediye edildi.