KOÜ’de TÜBİTAK proje yazım eğitimi tamamlandı

KOÜ İletişim Fakültesi’nde Prof. Dr. Emel Baştürk’ün yürütücülüğünde ve TÜBİTAK’ın desteğiyle düzenlenen TÜBİTAK 1001 İletişim Bilimleri Araştırma Projesi Geliştirmesi ve Yazma Eğitimi tamamlandı.

Bu Gönderiyi Paylaş


Etkinlikte, proje yazım atölyesi kapsamında proje konuları tartışılıp katılımcıların projeleri geliştirildi. Prof. Dr. Emel BAŞTÜRK, Prof. Dr. Günseli BAYRAKTUTAN, Prof. Dr. Hasan AKBULUT ve Doç. Dr. Oya MORVA’nın mentörlüğünü yaptığı atölye çalışmasında katılımcılar dört ayrı gruba bölündü. Görev dağılımının yapılması ve proje ekiplerinin belirlenmesinden sonra katılımcılar kendi projelerini yazmaya başladı. Atölye, mentörlerin yazılan projeleri değerlendirmesi ve karşılıklı soru cevap bölümü ile sona erdi.


Türkiye’nin farklı şehirlerinden akademisyenler KOÜ’de buluştu


Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Emel Baştürk, Giresun Üniversitesi’nden Prof. Dr. Günseli Bayraktutan ve İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hasan Akbulut ve Doç. Dr. Oya Morva’nın eğitimci olarak katıldıkları etkinlikte, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenler katılımcı olarak yer aldı. Etkinliğin düzenleme kurulunda ise Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Emel Baştürk, Arş. Gör. Turancan Şirvanlı, Arş. Gör. Barış Çelik ve YÖK 100/2000 Bursiyeri Neziha Kartal görev aldı. Proje yazma etkinliğinin sonunda katılım gösteren akademisyenlere eğitimciler tarafından katılım belgesi verildi.