Çocukların Bayramı İzmit'te Coşkuyla Kutlandı

İzmit Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi.

Bu Gönderiyi Paylaş

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri coşkuyla karşılandı. Etkinlikler ilk olarak Çınar Çocuk Korosu ve Çınar Çocuk Evi miniklerinin konseri ile başladı. 

İZMİT GÜN BOYU ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yarışmalar, çocuk şarkıları ve mini disco ile İzmit Kent Meydanı’nda başladı. Gün boyunca, şişme oyun grupları, animasyon ekibi, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı ile çocuklar bayram coşkusunu yaşadı. İzmit Belediyesi Gülümse Çocuk Tiyatrosu “Örgü Sultan Buzul Prens ve Küs Küs Araba”  çocuk oyunu minik seyircilerle buluştu. 23 Nisan temalı şiir okuma yarışması ve ‘Sevdiğim Spor Dalı’ konulu resim yarışmalarının ödül töreninde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan çocuklara hediyelerini verdi.

24 NİSAN’DA YÜZME YARIŞLARI DÜZENLENECEK

Bayram etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde çocukları spora teşvik etmek amacıyla 24 Nisan Pazar günü saat 15.00’te İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme yarışları da düzenlenecek.

Muhabir: Hülya Altıntaş