Cumhuriyet İçin Koştular

Kocaeli Belediyesi tarafından organize edilen, geleneksel 'Cumhuriyet Koşusu' Seka Park'ta gerçekleşti

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Cumhuriyet Koşusu' Seka Park'ta yapıldı. Bu sene 8'incisi düzenlenen koşuda, 3 farklı kategoride yarışıldı. 1. kategoride profesyonel, 2. kategoride halk, 3. kategoride ise çocuk koşusu yer aldı.

10 KM KOŞTULAR

Profesyonel kategorisinde yer alan yarışmacılar, Seka Park'tan başlayarak 10 kilometre(KM) boyunca koştular. İlk 3'e girip derece yapan yarışmacılara, ödül olarak madalya ve para takdim edildi. Organizasyon öncesi yarışmacılara bir adet zamanlama çipi verilirken, çipini alamayan sporcuların değerlendirmeye alınmayacağı, yetkililer tarafından duyuruldu.

GENÇ YAŞLI HERKES KATILDI

Geleneksel 'Cumhuriyet Koşusu' organizasyonuna her yaştan yarışmacılar katıldı. 2. kategori halk ve 3. kategori çocuk koşusunda, 7'den 70'e vatandaşlar yarıştı. 2. kategoride yarışanlar 3 km, çocuk kategorisinde yarışanlar ise 1 km koştu. Kategorilerde dereceye giren yarışmacılara, madalya verildi.

BANDO TAKIMI SAHNE ALDI

Düzenlenen etkinlik öncesinde, Kocaeli Bando Takımı sahneye çıktı. Onuncu Yıl, Dağ Başını Duman Almış ve İzmir Marşını çalan Bando takımı, etkinliğe gelen misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Muhabir; Oğuzhan Hafızoğlu, Göktuğ Er, Tolga Gökay Günay, Öznur Alkan