Bowling Öğretmenleri Buluşturdu

'Öğretmenler Günü Bowling Turnuvası' İzmit Belediyesi tarafından 24 Kasım etkinlikleri kapsamında, Ncity Bowlingo Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Farklı okullardan birçok öğretmenin katıldığı turnuva yoğun ilgi gördü. Turnuvaya 20 farklı okuldan 26 ayrı takım katılım gösterdi. Katılımcıların büyük çoğunluğunun öğretmen olduğu yarışma, toplam 130 kişiyle gerçekleşti. Etkinliğe İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediye Spor Müdürlüğü personellerinden Şevket Verit katıldı. Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, bowling oynadıktan sonra etkinliği keyifle takip etti. 

KOÜ BESYO ÖĞRETMENLERİ ÜÇÜNCÜLÜĞÜ PAYLAŞTI

Turnuvaya, Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Fahrettin Aslan ,Öğr. Gör. Engin Çetin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bilgin Gürel Karslı ve aynı zamanda spor eğitmenlerinden Ahmet Suhur ve Ayhan Avdan'ın oluşturduğu grup da katılım sağladı. Katılımcıların keyifle yer aldığı etkinlikte Birinci Hacı Bektaş Veli Ortaokulu öğretmenleri, İkinci Edebali Ortaokulu öğretmenleri oldu. Kocaeli Okul Sporluğu İl Temsilcilerinden Göksel Ali Argun, Gürhan Öztürk, Mustafa Kürkan, Erhan Okur ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu Müdür Yardımcısı Menderes Bayındır'ın oluşturduğu grup da dereceye girdi. Grupla aynı puanı alan KOÜ öğretim görevlileri üçüncülüğü paylaştı. Aynı zamanda en iyi kadın atıcı Elif Bahadır, en iyi erkek atıcı Alp Uygun oldu. Kazananlara madalyaları ve kupaları takdim edildi. Etkinlik, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün kutlanmasıyla sona erdi. 

 

BİRİMLER ARASI TURNUVA CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK

İzmit Belediyesi birimleri arasında düzenlenecek olan turnuva cuma günü akşam saat 18.00' da Ncity Bowlingo Spor Salonu'nda gerçekleşecek. İzmit Belediyesi Personeli içinde birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan turnuvanın başvuruları 25 Kasım Perşembe günü sona erecek. 

Muhabir: Şevval Özkar, Berkay Köymen