Genç Açı’dan Öğretmenler Günü Kutlaması

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Ajansı (KOÜHA), 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Gazetecilik Bölümü akademik kadrosunu ajansta bir araya getirdi

Bu Gönderiyi Paylaş

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selma Koç Akgül’ün katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, Prof. Dr. Nigar Pösteki, “Dekanlık olarak elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Hocalarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve bu süreçte fakülte öğrencilerimizin sonuna kadar yanlarındayız.” ifadelerini kullandı. 

ATÖLYELER BAĞLARINI GÜÇLENDİRMELİ

Atölyeler arası ortak çalışmalar yapılabileceğini aktaran Pösteki, KOÜHA, Radyo Ki ve HİT Atölye’nin bir araya gelmesiyle hem yazılı hem görsel hem de sözlü içeriklerin birleştirilmesinin güzel olacağını vurguladı. Pösteki, “Genç Açı diğer dönemlere oranla bu dönem, sosyal medya aktiflikleri açısından da haber üretimi açısından da çok güzel gelişmeler gösterdi. Arkadaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi. 

PANDEMİ SONRASI ÖĞRENCİLERDEKİ YOĞUN İSTEK

Haberlerin görünürlüğünü arttırmak adına yapılabilecek olan çalışmalar hakkında konuşan Doç. Dr. Selma Koç Akgül, Genç Açı olarak yeni nesil haberciliğe ağırlık verdiklerini dile getirdi. Akgül, “Öğrencilerimizin, KOÜHA’nın yeni internet sitesini aktif kullanımları(kouha.org) ve sosyal medya yönetimleri bu dönemki görünürlüklerini olumlu anlamda arttırıyor. ” dedi. Akgül, gönüllü öğrencilerin geçmiş dönemlere oranla daha istekli ve öğrenmeye açık olmalarının ardındaki nedenin pandemi sürecinde okuldan uzak kalmaları olduğunu söyledi.

Gazetecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Aysel Çetinkaya, Doç. Dr. Betül Pazarbaşı, Doç. Dr. Gürsoy Değirmencioğlu, KOÜHA Koordinatörlerinden  Araş. Gör. Şefika Yurdakul, Araş. Gör. Turancan Şirvanlı, Araş. Gör. Nazlıcan Türkelli ve bursiyer asistan Özgür Can Yolcu, bursiyer asistan Neziha Kartal katıldı. Toplantının ardından KOÜHA ekibi, akademik kadroya çiçek takdim ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Muhabir: Oğuzhan Hafızoğlu, Hülya Altıntaş