KOÜ 2022 Bahar Şenlikleri Başladı

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) 2022 Bahar Şenlikleri başladı.

Bu Gönderiyi Paylaş

KOÜ Umuttepe Kampüsünde 16-17-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bahar Şenlikleri başladı. Pandemiden sonra ilk defa yapılan Bahar Şenliklerinde ünlü müzik grupları sahne alacak, aynı zamanda festival süresince de kampüs içinde çeşitli etkinlikler öğrencilerle birlikte olacak.

İLK GÜNE YÜKSEK BİR GİRİŞ

Festivalin ilk gününde Liderlik Kulübü tarafından Face to Fest ödül töreni gerçekleşti. Gün içinde kampüste çeşitli oyunlar oynanırken, ‘Taş Kağıt Makas’ ve ‘Böyleyken Böyle’ müzik grupları sahne aldı. Festivalin ilk günü DJ gösterisi ve ‘Yüksek Sadakat’  konseri ile tamamlandı.

SAHNELER BOŞ KALMIYOR

Festivalin ikinci gününde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezinde Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu ve halk dansları gösterisi düzenlenecek.  ‘İçinden Tramvay Geçen Şarkılar’ isimli tiyatro oyunu oynanacak. Ana sahneyi şarkı grubu ‘Ritalin’ açacak ve ardından ‘Pembe Kayalar’ sahnede boy gösterecek. Günün kapanışında ise ‘Evdeki Saat’ müzik grubu öğrencilerle buluşacak.

ONLARSIZ OLMAZ, TABİİ SİZSİZ DE

Festivalin son gününde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oda Orkestrası konseri gerçekleşecek. Sonrasında ‘Onlar’ şarkı grubu sahne alacak ve Sena Şener konseri ile festival sona erecek.

İÇİMİZDEKİ ÇOCUK İÇİN

Kampüste festival süresince Spor Bilimleri Fakültesinin hazırladığı Curling, Mini Golf, Masa Curling, El Pençe Dinamometresi ve Bilek Güreşi oyunları oynanacak. Bisiklet Kulübü ise En Hızlı ve En Yavaş Bisiklet Yarışı düzenleyecek. Lunapark kısmındaysa Rodeo ve Crazy Dance yer alacak. Final haftasından hemen önce düzenlenen festivalde öğrenciler streslerini atarken, aynı zamanda enerjilerini toplayacak.

Muhabir: Kumsal Yürek