Markalaşma, Dijital Pazarlama ve Fenomenlik Bir Arada

KOÜ İletişim Fakültesi’nde ‘Markalaşma, Dijital Pazarlama ve Fenomenlik’ konusunda seminer düzenlendi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri, alanında uzman konukların bilgi birikimlerini paylaşmaları ve katılımcıların sorularını cevaplandırmak üzere İzmit Gazozu sponsorluğunda seminer düzenledi. Düzenlenen seminere, İzmit Gazozu Kurucusu Tolga Bozüyük, Dijital Pazarlama Uzmanı Uygur Mete ve Medya Kurucusu Şule Baş katılım sağladı. 

“BİR GECEDE ORTAYA ÇIKAN FİKİRDİ”

Seminer, İzmit Gazozu Kurucusu Tolga Bozüyük’ün kariyerini ve girişimcilik hikayesini anlatmasıyla başladı.  "Bir gecede ortaya çıkan fikirdi.” cümlesiyle İzmit Gazozu’nun nasıl ve hangi fikirle ortaya çıktığını ve markalaşma serüvenini katılımcılara aktaran Bozüyük, “Girişimcilik için doğru fikir, doğru yer ve doğru zaman gerekli.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

SOSYAL MEDYA UZMANI OLMAK İÇİN…

Seminer, ‘Şule Baş Medya Kurucusu’ sahibi Şule Baş’ın, sosyal medya ve dijital pazarlama konularında soruları cevapladığı röportaj gösterimiyle devam etti. Kendisi de Halkla İlişkiler mezunu olan Baş, “Bir sosyal medya uzmanı olmak istiyorsanız kendinizi farklı alanlarda geliştirmelisiniz.” diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

ÖNE ÇIKAN KİŞİSEL HESAPLAR

Röportaj sonrası Dijital Pazarlama Uzmanı Uygur Mete, moderatör Rabia Balcı ile öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı. Dijital pazarlama, markalaşma, kurumların sosyal medyadaki yeri ve etkin sosyal medya kullanımı ile ilgili sorulara yanıt veren Mete, Instagram’da kurumsal hesapların paylaşım alanlarının dar olduğunu, bu nedenle kişisel hesapların öne çıktığını belirtti.

Gerçekleşen seminer sonunda yapılan çekilişle, bir kişiye kulaklık, iki kişiye  konser bileti, beş kişiye sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimi hediye edildi. Seminer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Banu Küçüksaraç’ın Tolga Bozüyük ve Mete Uygur’a plaketlerini sunması ile sonlandırıldı.