Labirent Oryantiring Heyecanı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri Oryantiring etkinliği düzenledi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 3.sınıf öğrencileri Atölye II dersi kapsamında, Türkiye Oryantiring Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve il müdürlüğüne bağlı gençlik merkezlerinin iş birliğiyle Labirent Oryantiring spor etkinliği düzenlendi. KOÜ Cumhuriyet Meydanında bir araya getirdi. Etkinlik boyunca oryantiring sporu öğrencilere tanıtıldı.

 

Pandeminin getirdiği negatif etkileri azaltmak ve öğrenciler arası etkileşimin artırılması amacıyla düzenlenen etkinliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mert Tepekıran ziyaret etti. Etkinlik başlamadan önce Kocaeli Oryantiring İl Temsilcisi Ali Günal Erdem yarışma hakkında bilgi verdi. İlk 100 katılımcıya pusula hediyesinin verildiği etkinlikte, yarışmacılar müzik ve ikramlar eşliğinde, ‘Labirent Oryantiring’ sporunu gerçekleştirdi. Etkinlik sonrası deneyimlerini diğer arkadaşlarına aktaran yarışmacılar hediyeleri ile birlikte fotoğraf çekildi.

ÖĞRENCİLER LABİRENT ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Katılım sağlayan öğrenciler ve yarışmacılar, oryantiring ile tanıştıklarına memnun olduklarını, bu spora ilgi duyduklarını, özel hayatlarında bu spora devam etmeyi düşündüklerini dile getirdiler. Oryantiring Federasyonu Kocaeli İl Temsicisi Ali Günal Erdem, öğrencilerin geri dönütleri doğrultusunda daha çok öğrenciye ulaşmayı ve bu sporun bilinirliğini artırmayı hedeflediğini söyledi.

DERECEYE GİREN İLK 3 KİŞİYE MADALYA

Yarışmaya katılan KOÜ öğrencilerine verilen pusula hediyesinin yanı sıra yarışmayı kazanan ilk üç erkek ve ilk üç kadın olmak üzere altı kişiye de madalyaları önümüzdeki günlerde teslim edilecek.

 Muhabir: Hülya Altıntaş