İletişim Globaldir

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde dijital sektörler üzerine söyleşi düzenlendi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Atölye Uygulamaları II dersi kapsamında, iletişim fakültesi öğrencileri gelişen ve değişen iletişim sektörü hakkında bilgilendirildi. ‘Dijital Sektörler Üzerine Söyleşi’ etkinliği Medya Baba Ajansı Jr. Kreatif Direktörü Toprak Zincirkıran ve Voiser.net Kurucusu Hafzullah Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

“İLETİŞİM TİCARETİN YÜZDE 90’IDIR”

Voiser.net Kurucusu Hafzullah Yıldırım, “İletişim, ticaretin yüzde 90’ıdır. İletişimin eğitimini almak çok önemli. Biz Voiser Teknoloji şirketini yurt dışına açarken diğer şirketleri takip ettik. İletişim globaldir, mezun olmadan akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı öğrenin.” ifadelerini kullandı. Reklamcılık kariyeri Medya Baba ile başlayan Zincirkıran, iletişim sektöründe arzın talebi karşılamadığını belirtti. İletişim sektöründe gelişmek isteyen kişilere sosyal medyayı besleyen alt basamaklarda gelişmeyi öneren Zincirkıran, “Özgeçmişinizde önemli olan hangi okuldan ya da bölümden mezun olduğunuz değil, önemli olan donanımlarınız.” dedi.

Etkinlik sonunda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Banu Küçüksaraç, konuklara plaket takdim etti. İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından büyük ilgi gören etkinlik sonrasında fotoğraf çekimi gerçekleşti.

Muhabir: Hülya Altıntaş