İletişim Fakültesinde Coşkulu Mezuniyet

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesinden 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını tamamlayarak mezun olan öğrenciler düzenlenen törenle kep attı.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İletişim Fakültesi mezuniyet töreninde Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema, Görsel İletişim Tasarımı ve Reklamcılık bölümlerinden toplam 725 öğrenci mezun oldu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin ev sahipliğini yaptığı törene; KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, İletişim Fakültesi bölüm başkanları, öğretim üyeleri, çok sayıda öğrenci ve ailesi katıldı.  


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Dekan Prof. Dr. Nigar Pösteki, zor bir pandemi sürecinden sonra gençlerin azmine dikkat çekti. Pösteki, “Bugünden sonra açılan yeni kapıdan analitik düşünmeyi, insanlığın biriktirdiği kültürü ve vatan sevgisini cebinizde taşıyarak giriniz.” dedi. Dekanın ardından konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, “Değerli velilerimiz bu mutlu günün en büyük mimarı sizlersiniz. Evlatlarınızı bize teslim ettiniz. Kocaeli Üniversitesi olarak bilimin ışığında ahlaki değerlere uyarak öğrencilerimizi yetiştirmeye çalıştık. Üniversitemiz ülkenin en saygın üniversitelerinden bir tanesi ve bizi tercih ederek öğrencilerimizi bize teslim ettiğiniz için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından fakültede dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Fakülte öğretim üyelerinin mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini vermelerinin ardından “İletişim Andı’nı” okuyan genç iletişimciler keplerini havaya fırlattı.  

Muhabir: Vildan Yıldız 

Fotoğraf: Tuğçe Okur