Gazetecilik Bölümü Oryantasyon Toplantısı Gerçekleşti

KOÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Bu Gönderiyi Paylaş

D8 dersliğinde gerçekleştirilen toplantıda üniversite, fakülte ve bölüme dair bilgiler aktarılırken, öğrencilere yönelik olanaklar ve muhtemel problemlerin çözüm yolları paylaşıldı.

Oryantasyon toplantısı Arş. Gör. Barış Çelik'in gerçekleştirdiği sunumla başladı. Çelik, ilk olarak fakülte ve bölümün tarihçesinden bahsederken, bölüm öğrencilerinin KOÜHA ve Genç Açı gibi uygulama birimlerinde kendilerini geliştirebileceklerinin altını çizdi. Gazetecilik bölümü öğrencilerinin Erasmus ve Farabi gibi değişim programlarından yararlanma imkanına sahip olduğunu kaydeden Arş. Gör. Çelik, üniversitenin sunduğu diğer imkanlardan bahsederek sunumunu tamamladı.

Toplantıda söz alan Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel Şerife Baştürk ise, öğrencilere iyi bir eğitim hayatı geçirmeleri temennisinde bulunarak, bölüm olarak her türlü problemin çözümünde öğrencilere yardımcı olacaklarının altını çizdi. Prof. Baştürk, "Gazetecilik bölümü olarak geniş akademik kadromuz ve uygulama birimlerimizle öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunmak için çalışıyoruz." dedi. Çift Anadal ve Yandal gibi programların avantajlarına da değinen Prof. Dr. Emel Baştürk, bu programlardan yararlanmalarının öğrenciler için önemini vurgulayarak sözlerini sonlandırdı. Toplantı, öğrencilerin sorularının alınmasının ardından sona erdi.

Öğrenciler ve bölüm öğretim üyelerinin tanışma fırsatı bulduğu toplantıya Gazetecilik Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Emel Şerife Baştürk, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Aysel Çetinkaya, Doç. Dr. Selma Koç Akgül, Doç. Dr. Gürsoy Değirmencioğlu, Doç. Dr. Betül Pazarbaşı, Dr. Öğr. Üy. M. Selahattin Okuroğlu, Arş. Gör. Şefika Yurdakul Saygılı, Arş. Gör. Turancan Şirvanlı, Arş. Gör. Nazlıcan Türkelli, Arş. Gör. Evren Doğan, Arş. Gör. Başak Özçarıkçı, Arş. Gör. Barış Çelik ve Arş. Gör. Yankı İpek Dolunay katıldı.

Muhabir: Mihriban Al, Nisanur Karahan

Fotoğraf: Burkay Aksoy