KOÜ’de 7. Otomotiv Günleri Başladı

Kocaeli Üniversite’si Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Araştırma ve Geliştirme Uzmanı Onur Orhan Karayer’in katılımıyla Mercedes Benz Türk hakkında söyleşi gerçekleşti.

Bu Gönderiyi Paylaş

Konuşmasına Mercedes Benz Türk hakkında bilgi vererek başlayan Onur Orhan Karayer, Mercedes Benz Türk’ün 55 yılı aşkın süredir hizmet verdiğini belirterek firmanın tarihçesi hakkında dinleyicileri bilgilendirdi.


Saygı Bu Sektörde Çok Önemli

 

Saygının sektörde çok önemli bir etken olduğunu dile getiren Karayer, “Çalışanlarımızın mutlu olmasının sebebi onlara saygı duymamız, bu saygı beraberinde başarıyı getiriyor.” dedi. Sektörün en iyisi olmak için çok çalıştıklarını söyleyen Karayer “Türkiye’de ve Avrupa’da gördüğünüz her 4 otobüsten 2’si bizim.” dedi. Bunun onlar için çok büyük bir başarı olduğunu vurguladı.

 

Amaç Yeni Fikirler Üretmek

 

Takım çalışmasının önemine değinen Karayer, “Eğer takım çalışması yapamıyorsanız bu sektörde çok zorlanırsınız, ben 5 kişilik bir ekipte çalışıyorum fakat projenin faaliyete geçmesi için 60 kişilik bir ekip var. Bu da takım çalışmasının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.” dedi.  Sektörde bir yarış olduğunu ve bu yarışta en iyisi olmak için çok çalıştıklarını, müşterilerinin fikirlerini dikkate aldıklarını söyledi. Karayer ekip içi öğrenme ve geliştirme çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, amaçlarının yeni fikirler üretmek ve bu fikirler üzerinden projeler kurgulamak olduğunu dile getirdi. Söyleşi katılımcıların sorularının yanıtlanması ile son buldu.

 


Muhabir: Mihriban Al, Nagehan Ulutaş

Fotoğraf: Nagehan Ulutaş