"İkİ Deniz Bir Şehir"de Ödül Töreni

İki Deniz Bir Şehir fotoğraf yarışmasının ödül töreni, Tren Garı Güzel Sanatlar Sergi salonunda gerçekleştirildi

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli İli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Sergi salonunda dün gerçekleştirilen etkinlikte İki Deniz Bir Şehir fotoğraf yarışmasına katılan eserler sergilendi. Farklı kategorilerde ödüllerin verildiği serginin açılış konuşmasını Vali Yardımcısı İsmail Gültekin yaptı.  

“BİZ KOCAELİ’NİN DENİZCİLERİ VE SANATÇILARIYIZ”

Kocaeli kenti ve denizi için mükemmel çalışmalar olduğunu ifade eden Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, resimleri gördükleri zaman bu resimler ile takvim yapmayı ve Kocaeli kentinin tanıtımında kullanmayı düşündüklerini dile getirdi. Biz Kocaeli’nin denizcileri ve sanatçılarıyız diyerek konuşmasına devam eden Doğusel, yurt dışından da yarışmaya katılım sağlandığını ve bundan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

“BU RESİMLER ŞEHRİMİZ YAŞADIKÇA YAŞAYACAK”

Programın açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, “Her resmi bir arşivde saklayacağız, bu resimler şehrimiz yaşadıkça yaşayacak, şehrin hafızasına katkı sağlayan bir zenginlik olarak kalacaktır ve şehrimize kazandırılacaktır.” dedi. Gültekin, yarışmada dereceye girenlere plaketlerini verdikten sonra hepsini tebrik ederek konuşmasına son verdi.

Kazananlar: 

1. Ömer Faruk Güler- “Hayat Denizi”,

2. Rasim Rasimoğlu- “Gölcük”

3. Hamza Kuşçu’nun “Evyapport Işıltısı” 

Muhabir: Ulaş Şahin, Buse Özcan, Yaren Göçer