Yeni Döneme Bol Kahkahalı Başlangıç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Akademi Üniversite birimi, ‘Kampüste Bi’ Mola’ adlı etkinlik düzenledi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Etkinliğin ilk günü, komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol'un stand-up gösterisiyle başladı. Üniversitelilerin, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı dönemine moralle girmeleri için düzenlenen ‘Kampüste Bi’ Mola’ adlı etkinlik programında sahne alan Doğu Demirkol, esprileriyle üniversite öğrencilerine unutulmayacak bir akşam yaşattı. 

HER KONUDA KENDİMİZİ GELİŞTİRELİM

Gösteri sonunda açıklamalarda bulunan ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, üniversite öğrencilerinin çoğunun okudukları bölümlerin dışında hayallerinin olduğunu dile getirirken, ‘’Birçok arkadaşım okuduğu, tahsilde bulunduğu işi yapmıyor. Bence okuduğumuzla kendimizi limitlemeyelim. Her konuda kendimizi geliştirelim.” dedi.

KAMPÜSTE Bİ’MOLA ETKİNLİĞİ İÇİN MÜTEŞEKKİRİM

Her zaman Kocaeli’ne gelmek istediğini ancak imkân bulamadığının altını çizen sanatçı Demirkol, “Yaptığımız sanatın bir rayici var. Çok uyguna bilet olabilsin ki herkese ulaşabileyim çok isterim ancak olamıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı gibi bu tür etkinlikler olduğu zaman hem ben öğrencilere daha kolay ulaşmış oluyorum, hem de onlar beni izlemiş oluyor. Benim için çok güzel bir gün oldu. 1500 kişiden fazla öğrenci vardı burada. Hem gençlerin ilgisi için teşekkür ederim. Hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Kampüste Bi’Mola etkinliği için müteşekkirim.” dedi.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki gösteriyi, üniversite öğrencileriyle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım da izledi.