Engelsiz Spora Destek

Kocaeli Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı evinde Galatasaray'ı ağırladı. İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen dostluk maçında İzmit halkı takımlarını yalnız bırakmadı.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Ben de Varım” projesi kapsamında organize ettiği Kocaeli Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları arasında yapılan dostluk maçı İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın da katıldığı maç Galatasaray'ın zaferi ile sonuçlandı. Kocaelilerin de ilgi gösterdiği karşılaşma öncesinde çeşitli müsabakalar düzenlenerek kazananlara basketbol topu hediye edildi.



ÖZEL BİREYLERİMİZ SOSYALLEŞECEKLER

Maç öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükakın, özel bireylere alan açıp sosyal bir hayata adapte edebilmek için çalışma yapacaklarını dile geitirdi. Konuşmasının ardından iki potaya da basket atarak büyük alkış alan Büyükakın'ın hava atışıyla maçı başladı.

KOCAELİ 1. LİGE HAZIRLANIYOR

Süper Lig ekibi Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımıyla karşılaşan 1.Lig ekibi Kocaeli Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 36-78 mağlup oldu. Renkli anların yaşandığı maç sonunda iki takımının oyuncuları dostluk pozları verdi. 1.Ligdeki maçlar önceside güçlü rakipler karşısında oyuncularını yeni sezona hazılayan Kocaeli takımı, bir sonraki maçında  İstanbul’da Aksaray Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Takımı ile karşılaşacak.

Muhabir: Canberk Gürel, Göktuğ Er