Öğretmen Adaylarının 23 Nisan Neşesi

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi 23 Nisan kutlamaları için Kocaeli İzmit Solaklar İlkokulu ve Solaklar Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Bu Gönderiyi Paylaş

Okuldan köy meydanına yürüyüş ile başlayan etkinlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi ve Okul Müdürü Hasibe Polat günün anlam ve önemine dair konuşma yaptılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden etkinlikte Eğitim Fakültesi öğrencileri de yer aldı.

ÇOÇUK DEYİP GEÇME

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi konuşmasında çocuk haklarının önemine vurgu yaparken Okul Müdürü Hasibe Polat Atatürk'ün çoçuklara verdiği değerden bahsetti. Anasınıfı öğrencilerinin ‘Tebessüm’ adlı gösterisi ile başlayan gösterilere Kocaeli Üniversitesi öğrencileri şiir okumaları, müzik dinletisi, kimyasal deneyler ve İngilizce oyunları ile katkı sağladı. Habib Akdağ 'Dünya Barışına Katkı' adlı şiiri, Selçuk Sevinç 'Çocuklar Kardeş Oldu Mu?' adlı şiiri, Dilan Keleş 'Dünya Çocuk Günü' adlı şiiri, Dilara Aydın 'Dünyayı Verelim Çocuklara' adlı şiiri ve son olarak Salih Can 'Olsun Da Gör' adlı şiiri seslendirdi. Etkinlikler müzik dinletisi ile sona erdi. 

Muhabir: Kumsal Yürek