Kocaeli’de spor var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu İller Arası Karate Ligi, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Uşak Karate Özlem Spor Kulübü genel klasmanda birinci oldu.

Bu Gönderiyi Paylaş

Toplamda 70 kulübün boy gösterdiği müsabakalarda bin 117 sporcu mücadele ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden de 350 sporcu yarıştı. Minikler (10-11 yaş), Yıldızlar (12-13 yaş), Ümitler (14-15 yaş) ve Gençler (16-17 yaş) olmak üzere dört kategoride yarışan sporcular, gün boyu çekişmeli mücadeleler verdi. 

BÜYÜKŞEHİR VE KAĞITSPOR ORTAKLIĞINDA KAPSAMLI ORGANİZASYON

Kocaeli Kağıtspor Teknik Direktörü İbrahim Ercin, “Bu organizasyon Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kağıtspor ortaklığında yapıldı. Daha önce de yapmış olduğumuz spor müsabakalarında olduğu gibi bugün de başarılı bir iş çıkarttık.” dedi. Yaklaşık 20 ilden ve bin kişiden fazla sporcunun lige katılım sağladığını açıklayan Ercin, lige katılan sporcuların üstün başarı sonucu kazandıkları madalyalarını illerindeki müdürlüklere ve okullara götürerek Kocaeli’nin temsil edileceğini söyledi.

LİGİN KAZANANI: UŞAK KARATE ÖZLEM SPOR KULÜBÜ

Genel klasmanda birinci olan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü’nün Başkanı Halit Dinçer Güngör, “Burada yaklaşık 70 kulübün katılım gösterdiği ve başta Çayırova Belediyespor Antrenörü Hazim Özdemir, İbrahim Ercin ve Mesut Kolaylı olmak üzere tüm yetkililerin yapmış olduğu büyük bir organizasyon gerçekleştirildi.” diyerek Kocaeli Belediyesi'ne teşekkürlerini iletirken böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için de Kocaeli Belediyesi'ni tebrik etti. Kocaeli Merkez Hakem Kurulu'ndan Sait Uzun, bu tarz müsabakaların devam edeceğini ifade etti. 

Muhabir: Umut İşgören, Derya Mersin, Sıla Keçe

Fotoğraf: Umut İşgören, Derya Mersin, Sıla Keçe