Dr. Bahar Kahraman tedavide kullanılabilecek doğal yollardan bahsetti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “Kadın ve Doğal Yaşam Festivali” Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Bu Gönderiyi Paylaş

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Dr. Bahar Kahraman fizyoterapi ve aromaterapi tedavi destekleri hakkında konuştu. 25 yıldır doktorluk yaptığını ve 21 yıldır fizyoterapi ve arometarapi ile uğraştığını söyleyen Kahraman, her hastasına doğanın sunduğu tedavi yöntemlerini anlattığını ve bu yöntemler ile doktorluk yaptığını belirtti.

DOĞAL YOLLARLA KÜÇÜK ÇÖZÜMLER

İnsanın doğarken geçirdiği süreçlerde ve sonrasında meydana gelen sağlık sorunlarından bahseden Kahraman, insanların doğal tedavi yöntemlerine inanması gerektiğini, duygu ve ruhsal durumlarının bozuk olduğu takdirde bu tedavinin zor olacağını dile getirdi. Vücut için önemli olan sağlıklı yağlar ve karışımlardan da söz eden Kahraman, “Toksinleri deri yoluyla atmak gerekir. Bunun için haftada bir defa da olsa terleyin. Çünkü terlemek vücut için çok önemli katkılar sağlıyor.” dedi. Kahraman, etkinliğin sonunda katılımcılara çeşitli doğal tarifler sunarak etkinliği tamamladı.

Muhabir: Yusuf Aygün, Enes Deniz, Nurullah Atalar,  Feyza Duygu Alkan