“Dijital İle; Dijitalde Fark Yaratanlar” söyleşisi Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleşti

Genç Girişimciler Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Dijital İle; Dijitalde Fark Yaratanlar” etkinliği Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Bu Gönderiyi Paylaş

GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer hastalığından ötürü katılamadığından dolayı söyleşiyi GZT Şef Editörü Nazif Menteş gerçekleştirdi. GZT’nin başarılarından ve dijital medyanın kullanımından bahseden Menteş, ekiplerinin yaş ortalamasının yirmi dört olduğunu ve dijital medyayı en iyi gençlerin anladığını ifade etti.



“ÇALIŞMAK İÇİN DEĞİL EĞLENDİĞİMİZ İÇİN ÜRETİYORUZ”

Menteş, İnstagram, Tiktok ve YouTube gibi birçok sosyal platformda aktif olarak bulunan GZT’nin her platform için ayrı içerikler ürettiğini aktardı. Katılımcılara sosyal mecraların aktif olarak kullanılması gerektiğini söyleyen Menteş, sosyal medya hesaplarının kullanma şekillerine göre işe alınma fırsatlarının arttığını dile getirdi. Herkesin kendi sevdiği işi yapması gerektiğini savunan Menteş, “İçerik üretmek eğlenceli, çalışmak için değil eğlendiğimiz için üretiyoruz. Dijital bir toplumuz ama günün sonunda basılı yayınla benzer işler yapmaktayız.” sözlerini kullanırken ana akım ve dijital medyanın iç içe durumda olduğunu belirtti.

Muhabir: Azra Mutlu, Dilek Ekin, Derya Mersin, Ümran Görkem, İbrahim Özçetin

Fotoğraf: Derya Mersin, İbrahim Özçetin