Uğurcan Yılmaz “Loreal Paris Kabullenici Güzelliğin Önünü Açan Bir Marka Olmaktan Gurur Duyuyor”

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde Loreal Paris E- Kilit Müşteriler Müdürü Uğurcan Yılmaz’ın katılımı ile söyleşi düzenlendi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide Uğurcan Yılmaz Loreal’in nasıl bir yer olduğundan ve kendi tecrübelerinden bahsetti.

“DÜNYAYI DEĞİŞTİREN GÜZELLİĞİ YARATMAK”

Loreal’in mottosundan bahseden Yılmaz, bu mottonun aslında güzelliğin içten gelen bir şey olduğunu ve kabullenici güzellik anlayışla uzun zamandan beri dünyayı değiştiren güzelliği yaratmak olduğunu söyledi. Yılmaz, “2010’dan 2020’lere güzellik anlayışında çok büyük değişimler oldu ve Loreal Paris kısıtlayıcı güzellik yerine 1984’ten beri kabullenici güzelliğin önünü açan bir marka olmaktan gurur duyuyor” dedi.

“SÜRDÜREBİLİRLİK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Yılmaz, Lorel’in sürdürülebilirliğe önem veren bir şirket olduğuna değindi. “Tüm kargo materyallerini plastik olmayacak hale getirmeyi başardık” dedi. Yılmaz, Loreal’in sürdürülebilirlik konusunda çok iddialı şirketlerden biri olduğunu vurguladı.

“HERKESİ KABUL EDEN BİR ŞİRKET”

Loreal Paris’in herkesi kabul eden bir şirket olduğunu söyleyen Yılmaz, “Nerden geldiğinizden, kimi sevdiğinizden bağımsız herkesi kabul eden bir şirket ve en çok da bu davranış stili ile övünmekte.” dedi. Beş yıldır Loreal ile çalıştığını, ekiplerinin genç ve dinamik olmalarından kaynaklı hızlı bir kariyer yolculuğu yaşadığından bahsederek sözlerini noktaladı. Söyleşi Uğurcan Yılmaz’a plaket takdimi ile sona erdi.


Muhabir: Ecren Çetiner