Grower Kurucu Ortağı Barış Korkmaz: “Girişimci olmak çok kolay”

KOÜ’de Genç Girişimciler Kulübü’nün düzenlendiği “Fail Up” etkinliğine İşletmeci Şef Özlem Mekik, Grower uygulamasının kurucu ortağı Barış Korkmaz ve personeliz.net kurucusu Hakan Çil katılım gösterdi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde, “Genç Girişimcilik ve Dijital Pazarlama” kapsamında düzenlenen etkinlik, Grower uygulamasının kurucu ortağı Barış Korkmaz ve İşletmeci Şef Özlem Mekik’in katılımıyla gerçekleşti. Korkmaz, girişimci olmanın sanıldığı kadar zor olmadığını, basit bir Instagram sayfasıyla bile girişimci olunabileceğine değindi.

“Grower uygulamasını tanıtmak için çalışıyoruz”

Korkmaz, kendisinin tasarlayıp kurduğu Grower uygulamasının daha da gelişmesi için devamlı çalıştıklarını söyledi. Ayrıca Grower uygulamasının pandemi döneminde ilgi odağı olduğunu da belirtti.

Şimdilerde Girişimci olmak çok kolay”

Günümüzde girişimci olmanın eskiye göre daha kolay olduğunu söyleyen Korkmaz, şu anda sayfa tasarımı bilmeyen birinin internetten kolaylıkla bilgi edinebileceğini söyledi. Ayrıca bu alanda kendi geliştirmek isteyen gençlerin önünde birçok kaynağın var olduğunu dile getiren Korkmaz, “Bildiklerinizle sınırlı kalmayıp hep daha iyisi için uğraşın. Kendinizi geliştirip daha öteye taşıyın” dedi.

Söyleşi katılımcıların soruları ile son buldu.

Muhabir: Berkay Köymen