Brandfocus Ajans Başkanı Tülin Çeneli Dönmez, "Kişisel Marka Yaratmak" Konulu Seminerde Genç İletişimcilere İlham Verdi

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’de Halkla İlişkiler ve Tanıtım (HİT) Atölyesi tarafından Kariyer Sohbetleri kapsamında "Kişisel Marka Yaratmak" semineri düzenlendi. Seminere Brandfocus Ajans Başkanı Tülin Çeneli Dönmez katılım gösterdi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Dönmez marka kavramının ne anlama geldiğini ve kişisel markanın nasıl oluşturulduğunu içeren bir sunum gerçekleştirdi. Dönmez, 25 yıllık sektör deneyimiyle iletişimin ne olduğunu, bir iletişimcinin ne yapması gerektiğini ve kendi sektör tecrübelerini aktardı. 

Sürdürülebilirliğe ve kendi ajansında da sürdürülebilir işler yaptığına dikkat çeken Dönmez, "İletişim cesaret işidir ve yaptığınız işi sürdürülebilir kılmak çok kıymetlidir" dedi. Bu çalışmaların yanı sıra dijital teknolojiler ve yapay zekayla ilgili araştırmalar ve uygulamalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek markayı oluştururken marka özünün aslında kendini tanımaktan, doğru soruyu sormaktan ve yaratıcı olmaktan oluştuğunu dile getirdi. Sunumunun sonunda genç iletişimcilere tavsiyeler veren Dönmez, açık iletişimden korkmamayı, sektöre hâkim olmayı, gündemi takip etmeyi ve sezgilerden asla vazgeçmemeyi önemle vurguladı.