Yeni Yıl Sevgiyle Karşılandı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler Atölyesi tarafından ‘İletişimde Sevgi Var’ başlıklı yılbaşı etkinliği düzenlendi

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Atölyesi (HİT Atölye) ‘Hediyenle Mutlu Et!’ sloganıyla yılbaşı etkinliği organize etti. Etkinlik kapsamında davetlilerden Sevgi Evleri'nde kalan çocukları sevindirmek ve yeni yıl heyecanını yaşatmak amacıyla hediyeler toplandı. Davetlilerin getirdiği hediyeler yılbaşı ağacının altına koyuldu. 

İLETİŞİMDE SEVGİ VAR

‘İletişimde Sevgi Var’ etkinliği, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin açılış konuşması ile başladı. Pösteki, “Uzun bir dönemden sonra yaptığımız ilk etkinlik. Gelecek dönemde umarım maskesiz olarak bu tarz etkinlikte beraber oluruz." dedi. Etkinlikte Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Öğr. Gör. Mustafa Murat Alpay'ın sergisini gezen Pösteki, "Hocamıza, ‘Süper kahramanlar Çizgi Roman Klasikler Sergisi’ ile katkıda bulunduğu için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ATÖLYELER ARASI DESTEK

Halka İlişkiler Atölyesi’nin çok güzel bir yola çıktığını ve değerli iş birlikleriyle güzel bir organizasyona imza attıklarını söyleyen Pösteki, HİT Atölye Koordinatörü Doç. Dr. Banu Küçüksaraç’a ve organizasyona emek veren atölye öğrencilerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. İletişim Fakültesi atölyelerinden HİT Atölye, KOÜ İletişim Fakültesi Haber Ajansı (KOÜHA), KOÜ Reklam Ajansı (KORAJ) ve Radyo Ki’nin işbirliği ile hazırlanan etkinliğe, İletişim Fakültesi akademik kadrosu ve öğrencileri katıldı. 

Organizasyonda ‘Dilek Ağacı, Sevgi İzi, 2022 Gözlük Akımı’ etkilikleri öğrencilerin beğenisi topladı.

Muhabir: Hülya ALTINTAŞ