İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurulu Rektör Prof. Dr. Zafer Cantürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurulu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh. Zafer Cantürk'ün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu Gönderiyi Paylaş

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yapılan toplantı öncesinde Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Nigar Pösteki ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren fakülte bünyesinde kurulan Greenbox Stüdyosu'nun açılışını yaparak, fakülte uygulama birimlerini ziyaret etti.

DEKAN PROF. DR. PÖSTEKİ AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

Fakülte Akademik Genel Kurulu, Dekan Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin sunumuyla başladı. Pösteki, sunumunda fakülteyle ilgili genel bilgileri paylaşarak, ihtiyaçları ve talepleri dile getirdi. Pösteki, fakülte bünyesindeki uygulama birimlerinin aktif bir şekilde üretimlerini sürdürdüklerini vurgulayarak, dergi, kongre ve sempozyum çalışmalarına ağırlık verdiklerinin altını çizdi. 

REKTÖR PROF. DR. CANTÜRK MEDYANIN ÖNEMİNİ VURGULADI

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise konuşmasına 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenenleri anarak başladı. Cantürk, deprem sürecinde medyanın önemine vurgu yaparak, sahada ve stüdyolarda yayınlarını sürdüren basın mensuplarının doğru bilgi akışı sağlamada önemli bir rol üstlendiğinin altını çizdi. Kocaeli Üniversitesi'nin geçmişe kıyasla önemli bir gelişim gösterdiğini belirten Prof. Dr. Cantürk, çabaları ve çalışmalarından dolayı eski rektörlere teşekkür etti.

'ARAŞTIRMA ÜNİVERSİTESİ OLMAK İSTİYORUZ'

Prof. Dr. Cantürk, üniversite bünyesindeki akademik faaliyetlere dikkat çekerek, ''Gerçekleştireceğiniz yayın, kongre, sempozyum ve tezler, Kocaeli Üniversitesi'nin bir araştırma üniversitesi niteliğini kazanması ve dünyadaki üniversiteler sıralamasında yükselmesi açısından büyük önem taşımaktadır.'' dedi. Toplantı kapsamında öğretim üyelerinin taleplerini dinleyerek gelen soruları yanıtlayan Prof. Dr. Cantürk, Kocaeli Üniversitesi bünyesinde çalışanların yararına olacak şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Toplantı, fakülte önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 


Galeri